2024. július 20.

Ezüstös fertőtlenítés

A nanorészecskéket tartalmazó oldatok, szolok előállítása, tulajdonságaik kiaknázása világszerte megfigyelhető folyamat. A baktériumok, gombák és vírusok folyamatos mutálódással rezisztenssé válnak az újabb és újabb fertőtlenítőszerekre, ezért is növekszik az igény olyan szerek iránt, amelyek használatával továbbra is megfékezhető a különböző baktériumok, gombák és vírusok terjedése.

Az ezüst a legerősebb széles körben alkalmazható antibiotikum, amelyet az emberiség ismer. Az ókori görögök és rómaiak már felhasználták az ezüst jótékony hatását, ezüst edényekben tartották italaikat, melyek így hosszabb ideig frissek maradtak. Az amerikai telepesek megfigyelték, hogy a tej hosszú ideig nem savanyodik meg, ha egy ezüstdollárt tesznek bele. Apró részecskék formájában az ezüst könnyebben hatol be a fertőzést okozó mikroorganizmusokba, és megbénítja azokat az enzimeket, amelyeket az egysejtű baktériumok, gombák oxigént felhasználó anyagcseréjük során használnak. Az ezüstnek a sejtmembrán alkotóival való reakcióba lépése rendkívül gyors folyamat, így a kórokozók ellenálló képességének nincs ideje kifejlődni.

Az alkalmazási területeket tekintve a különböző felületeken általánosan használható SILPRO fertőtlenítőszer az INNOCENTER Kft. által került kifejlesztésre, így a fertőzésnek kitett területeken rendszeres használata különösen ajánlott. Ilyenek például a kórházak, rendelők bútorzatai, WC ülőkéi, kölcsönözhető autók belseje, műszerfal, kormánykerék, bevásárlókocsik fogantyúja, tömegközlekedési eszközök kapaszkodói, nagyobb közösségek által használt számítógépek billentyűzetei, bankautomaták billentyűzetei, hűtőházak, hűtőszekrények, hűtőkocsik, élelmiszerek csomagolóanyagai, fodrászkellékek, ügyfélszolgálatok bútorzatai, vagy a lakossági felhasználások, mosható fal- és padlóburkolatok, berendezési, felszerelési tárgyak, hobbicélú kisállattartási felszerelések felületei, csaptelepek, munkapultok, valamint minden tisztítható felületen.

A SILPRO szol kifejlesztése közben elsődleges szempont volt a különböző típusú és minőségű felületeken elért maximális antibakteriális hatás biztosítása. A SILPRO szol nem csak összetevőiben, de a felületre történő felhordásában, szórástechnikai paramétereiben is e cél érdekében lett optimalizálva. Speciális adalékainak köszönhetően a SILPRO szol kiváló adhéziós tulajdonságokat mutat, így minimális mennyiség biztosítja nagyméretű felület lefedettségét. Vizsgálatok alapján megállapítható, hogy szélsőséges környezeti hatások között is stabil marad, ezért tárolása olcsón és egyszerűen megoldható.

A nanoezüst alapú szórható SILPRO szol nagy hatásfokú antibakteriális tulajdonságokkal rendelkezik, egészségre nem ártalmas az előírt használat mellett, környezetbarát termék.

 

SILPRO árak

A SILPRO felületfertőtlenítő szerünket 200 ml és 250 ml térfogatú szórófejes flakonokban, valamint 1 L, 5 L, 10 L, 20 L térfogatú kannákban forgalmazzuk.

  • SILPRO spray 200 ml: 1.200,-Ft/flakon + 27% ÁFA
  • SILPRO spray 250 ml: 1.400,-Ft/flakon + 27% ÁFA
  • SILPRO kanna 20 L: 1.500,-Ft/liter + kannadíj + 27% ÁFA
    • A kannadíj hozott kanna esetén nem kerül felszámolásra.
    • A 10 literes kannás kiszerelés felára 10%, az 5 literes kannás kiszerelés felára 15%, az 1 literes kannás kiszerelés felára 20%.

 

SILPRO megrendelés

A SILPRO spray termékekre 100 db feletti, a SILPRO kannás termékekre 200 L feletti megrendelés esetén kedvezményt biztosítunk.
Szállítás a megrendelt mennyiségtől függően 2-14 nap.
A szállítás futárszolgálattal történik, a szállítási díj a kiválasztott futárszolgálat díjszabása szerinti.
Várjuk a SILPRO termékünk szíves megrendelését az info@innocenter.hu e-mail címre.